Kuntouttava työtoiminta

Valo-Valmennusyhdistys järjestää Nuorisotakuutalolla ostopalveluna kuntouttavaa työtoimintaa Helsinkiläisille. Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu työttömille työnhakijoille. Sen tarkoituksena on parantaa elämänhallintaasi sekä auttaa sinua työllistymään.

Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on parantaa työkykyäsi ja ammatillista osaamistasi. Työtoimintaan osallistuminen voi auttaa sinua löytämään oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi, sekä lisätä itseluottamustasi ja työelämätaitojasi. Kuntouttavan työtoiminnan avulla voit myös vahvistaa työelämään tarvittavia yleisiä taitojasi, kuten työryhmässä toimimista, asiakaspalvelua ja viestintää.

Kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan ottamalla yhteyttä TE-toimiston tai työllisyyspalvelujen asiantuntijaan, omaan sosiaaliohjaajaasi tai sosiaalityöntekijääsi.

Kuntouttava työtoiminta Valo-Valmennusyhdistyksellä on yksilömuotoista kuntoutusta, jossa kunkin työtehtävät ja tavoitteet sovitaan yksilöllisesti tilanteiden mukaan. Kuntouttavassa ollaan 2-4 päivää viikossa ja työpäivät ovat neljän tunnin pituisia, klo 11.00-15.00. 

Ota yhteyttä

Johanna Moricci

puh. 040 1951 844 

johanna.moricci@valo-valmennus.fi