Helsingin Nuorisotakuutalo

" Hyvä vaihtoehtoinen paikka viettää aikaa kotona murjottamisen sijaan. Lämmin ja vastaanottavainen ilmapiiri, jossa jokainen tulee kohdatuksi tasa-arvoisena ja arvokkaana."  Nainen, 25


Meidän tehtävämme Helsingin Nuorisotakuutalolla on auttaa ja tukea sinua 15-29-vuotias nuori - myös niissä kaikkein pulmallisimmissa elämäntilanteissa. Meiltä voit saada juttuseuraa sekä tukea arjenhallintaan, koulutukseen ja työhön liittyvissä asioissa. Mietitään yhdessä, mitä seuraavaksi tehdään.

Voit viettää talolla aikaa, tavata uusia ihmisiä, osallistua erilaisiin ryhmätoimintoihin ja mietiskellä mitä tarvitset - asumista, koulutusta tai työtä. Tarjoamme myös välipalaa. Kaikki toimintamme on maksutonta eikä vaadi sitoutumista. Voit tulla talolle ilman ajanvarausta ja tavata meitä anonyymisti. Piipahda vaikka vain tutustumaan tai osallistu päivittäin toimintaamme!

Nuorisotakuutalon etsivät nuorisotyöntekijät tulevat mielellään tapaamaan sinua myös talon ulkopuolelle, vaikka sinulle valmiiksi tuttuun paikkaan esimerkiksi lähikahvilaan tai kotiisi. Ole meihin yhteydessä, jos tuntuu, että kaipaat apua elämän solmukohtien setvimiseen.


Nuorisotakuutalo jatkaa toimintaansa etänä keskiviikosta 18.3 alkaen hallituksen linjauksen mukaisesti. Myllypuron kohtaamispaikkamme on toistaiseksi suljettu ja ilmoitamme täällä ja somessa mahdollisista muutoksista. Vaikka talo on fyysisesti kiinni, yksin ei tarvitse kuitenkaan jäädä! 

23.3. alkaen työpajatoiminta siirtyy Discord-alustalle, johon pääsee alla olevasta linkistä. Discordissa on ryhmätoiminnan lisäksi mahdollisuus myös yksilötapaamisin. Voit ottaa meihin yhteyttä myös soittamalla, tekstaamalla/whastapilla, sähköpostilla tai somessa.

https://discord.gg/vxkxXxr 


MISSÄ & MILLOIN? 

maanantai: 12-16
tiistai: 12-16
keskiviikko: 14-18
torstai: 12-16
perjantai: 12-16

viikonloppuisin suljettu

Kohtaamispaikkamme sijaitsee Myllypuron ostarilla (Kivensilmänkuja 1, 00920 Helsinki). Myllypuron metroasema on ihan vieressä! 

Esteettömyystiedot:
Etuovella ei kynnystä. Ei esteetöntä WC-tilaa. Opaskoirat ovat tervetulleita. 

KEVÄÄN  2020 OHJELMA  

MAANANTAI: 12-16 Vaihtelevaa ohjelmaa

TIISTAI: 12-16 Vaihtelevaa ohjelmaa 

KESKIVIIKKO:  14-18 Viiden tähden illallinen | Kokataan ja syödään yhdessä!

TORSTAI: 12-16 Vaihtelevaa ohjelmaa 

PERJANTAI: 12-16 Tarinaryhmä

Teemme yhdessä myös retkiä eri kohteisiin, katso tarkemmat tiedot ja ajankohdat somestamme! 

Ajankohtaista
 Helsingin Nuorisotakuutalolla:

Helsingin Nuorisotakuutalo somessa:

Ota yhteyttä!


Koko henkilökuntamme yhteystiedot löydät täältä.