Helsingin Nuorisotakuutalo

" Hyvä vaihtoehtoinen paikka viettää aikaa kotona murjottamisen sijaan. Lämmin ja vastaanottavainen ilmapiiri, jossa jokainen tulee kohdatuksi tasa-arvoisena ja arvokkaana."  Nainen, 25

Meidän tehtävämme Helsingin Nuorisotakuutalolla on auttaa ja tukea sinua 15-29-vuotias nuori - myös niissä kaikkein pulmallisimmissa elämäntilanteissa. Meiltä voit saada juttuseuraa sekä tukea arjenhallintaan, koulutukseen ja työhön liittyvissä asioissa. Mietitään yhdessä, mitä seuraavaksi tehdään.

Voit viettää talolla aikaa, tavata uusia ihmisiä, osallistua erilaisiin ryhmätoimintoihin ja mietiskellä mitä tarvitset - asumista, koulutusta tai työtä. Tarjoamme myös välipalaa. Kaikki toimintamme on maksutonta eikä vaadi sitoutumista. Voit tulla talolle ilman ajanvarausta ja tavata meitä anonyymisti. Piipahda vaikka vain tutustumaan tai osallistu päivittäin toimintaamme!

Nuorisotakuutalon etsivät nuorisotyöntekijät tulevat mielellään tapaamaan sinua myös talon ulkopuolelle, vaikka sinulle valmiiksi tuttuun paikkaan esimerkiksi lähikahvilaan tai kotiisi. Ole meihin yhteydessä, jos tuntuu, että kaipaat apua elämän solmukohtien setvimiseen.

Nuorisotakuutalo tekee myös Kelan NUOTTI-valmennusta. NUOTTI-valmennus on 16-29- vuotiaiden nuorten ammatillista kuntoutusta. Saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua elämäntilanteesi sekä tulevaisuuden vaihtoehtojen kartoittamisessa. Kysy rohkeasti lisää NUOTISTA! 

MISSÄ & MILLOIN? 

maanantai: 12-16 
tiistai: 14-18
keskiviikko: 12-16 
torstai: 12-16 
perjantai: 12-16 

viikonloppuisin suljettu

Kohtaamispaikkamme sijaitsee Myllypuron ostarilla (Kivensilmänkuja 1, 00920 Helsinki). Myllypuron metroasema on ihan vieressä! 

Esteettömyystiedot:
Etuovella ei kynnystä. Ei esteetöntä WC-tilaa. Opaskoirat ovat tervetulleita. 

SYKSYN  2020 OHJELMA 

MAANANTAI: 12-16 Vaihtelevaa ohjelmaa

TIISTAI: 14-18 Luova tiistai | Etsivien päivystys 

KESKIVIIKKO:  12-16 Vaihtelevaa ohjelmaa 

TORSTAI: 12-16 Tulevaisuustorstai 

PERJANTAI: 12-16 Leffaperjantai


Katso tarkempi ohjelma Nuorisotakuutalon Instagramista!

Nuorisotakuutalon Discord: https://discord.gg/vxkxXxrAjankohtaista
 Helsingin Nuorisotakuutalolla:

Olemme fyysisesti auki Myllypurossa jokaisena arkipäivänä. Talolla noudatamme hyvää hygieniaa ja turvavälejä. Suosittelemme vahvasti myös oman kasvomaskin käyttöä

Helsingin Nuorisotakuutalo somessa:

Ota yhteyttä!


Koko henkilökuntamme yhteystiedot löydät täältä.