Helsingin Nuorisotakuutalo

" Hyvä vaihtoehtoinen paikka viettää aikaa kotona murjottamisen sijaan. Lämmin ja vastaanottavainen ilmapiiri, jossa jokainen tulee kohdatuksi tasa-arvoisena ja arvokkaana."  Nainen, 25


Meidän tehtävämme Helsingin Nuorisotakuutalolla on auttaa ja tukea sinua 15-29-vuotias nuori - myös niissä kaikkein pulmallisimmissa elämäntilanteissa. Meiltä voit saada juttuseuraa sekä tukea arjenhallintaan, koulutukseen ja työhön liittyvissä asioissa. Mietitään yhdessä, mitä seuraavaksi tehdään.

Voit viettää talolla aikaa, tavata uusia ihmisiä, osallistua erilaisiin ryhmätoimintoihin ja mietiskellä mitä tarvitset - asumista, koulutusta tai työtä. Tarjoamme myös välipalaa. Kaikki toimintamme on maksutonta eikä vaadi sitoutumista. Voit tulla talolle ilman ajanvarausta ja tavata meitä anonyymisti. Piipahda vaikka vain tutustumaan tai osallistu päivittäin toimintaamme!

Nuorisotakuutalon etsivät nuorisotyöntekijät tulevat mielellään tapaamaan sinua myös talon ulkopuolelle, vaikka sinulle valmiiksi tuttuun paikkaan esimerkiksi lähikahvilaan tai kotiisi. Ole meihin yhteydessä, jos tuntuu, että kaipaat apua elämän solmukohtien setvimiseen.

Nuorisotakuutalo tekee myös Kelan NUOTTI-valmennusta. NUOTTI-valmennus on 16-29- vuotiaiden nuorten ammatillista kuntoutusta. Saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua elämäntilanteesi sekä tulevaisuuden vaihtoehtojen kartoittamisessa. Kysy rohkeasti lisää NUOTISTA


MISSÄ & MILLOIN? 

maanantai: 12-16 (NTT)
tiistai: 12-16 (Discord-NTT)
keskiviikko: 14-18 (Discord-NTT)
torstai: 12-16 (NTT)
perjantai: 12-16 (Liikkuva NTT)

viikonloppuisin suljettu

Kohtaamispaikkamme sijaitsee Myllypuron ostarilla (Kivensilmänkuja 1, 00920 Helsinki). Myllypuron metroasema on ihan vieressä! 

Esteettömyystiedot:
Etuovella ei kynnystä. Ei esteetöntä WC-tilaa. Opaskoirat ovat tervetulleita. 

KESÄN  2020 OHJELMA 1.6. alkaen 

MAANANTAI: 12-16 Vaihtelevaa ohjelmaa

TIISTAI: 12-16 Vaihtelevaa ohjelmaa @ Discord

KESKIVIIKKO:  14-18 Viiden tähden illallinen | Kokataan ja syödään yhdessä! @ Discord

TORSTAI: 12-16 Vaihtelevaa ohjelmaa 

PERJANTAI: 12-16 Ulkoilua ja retkiä


Nuorisotakuutalon Discord: https://discord.gg/vxkxXxrAjankohtaista
 Helsingin Nuorisotakuutalolla:

 Palaamme 1.6. alkaen taas Myllypuroon Nuorisotakuutalolle porrastetusti! Talolla olemme fyysisesti aina maanantaisin ja torstaisin. Tiistait ja keskiviikot ovat edelleen etänä Discord-alustalla ja perjantaisin sään salliessa teemme retkiä ja muita ulkoaktiviteetteja. Talolla noudatamme hyvää hygieniaa ja turvavälejä.


Helsingin Nuorisotakuutalo somessa:

Ota yhteyttä!


Koko henkilökuntamme yhteystiedot löydät täältä.