Tampereen Nuorisotakuutalo

"Toiminnan ansiosta minusta on tullut sosiaalisempi. Minun on helpompi luottaa ihmisiin. Olen muuttunut ihmisenä parempaan suuntaan." Mies 21

Tampereen nuorisotakuutalolta löydät monipuolista tekemistä, ohjausta ja neuvoja omaan elämäntilanteeseesi ja tulevaisuutesi suunnitteluun.

Meillä saat itsellesi nimetyn oman työntekijän. Oman työntekijän kanssa voit pohtia suunnitelmiasi sekä etsiä sinulle sopivia vaihtoehtoja ja hyvinvointiasi edistäviä ratkaisuja koulutukseen, työhön, asumiseen ja itsenäiseen elämään. Meiltä voit saada juttuseuraa sekä tukea arjenhallintaan, koulutukseen ja työhön liittyvissä asioissa. Mietitään yhdessä, mitä seuraavaksi tehdään!

Kaikki toimintamme on maksutonta ja vapaaehtoista eikä vaadi sitoutumista. Voit tulla tutustumaan toimintaamme ja tavata meitä anonyymisti.

Etsivän työn nuorisotyöntekijämme tulevat mielellään tapaamaan sinua myös talon ulkopuolelle, vaikka sinulle valmiiksi tuttuun paikkaan esimerkiksi lähikahvilaan tai kotiisi. Ole meihin yhteydessä, jos tuntuu, että kaipaat apua elämän solmukohtien setvimiseen.

Toimimme osana Silta-valmennusyhdistyksen nuorten palveluita.

MISSÄ & MILLOIN? 

maanantai: 09-15
tiistai: 09-15
keskiviikko: 09-15 (Nuorisotakuutalo Pilkun avoin toiminta klo 14.30-17.00)
torstai: 09-15
perjantai: 19-15

viikonloppuisin suljettu

Toimimme Nekalassa osoitteessa Viinikankatu 53, 33800 Tampere.
Pääset näppärästi perille bussilla numero 12, pysäkit Viinikankatu 55 ja Viinikankatu 56.

Tampereen Nuorisotakuutalo somessa:


Ota yhteyttä!