Turun Nuorisotakuutalo

"Ennen tänne tuloa olin vuoden verran hyvin masentunut, yksinäinen, välillä tuntu kuin etten olisi elossa edes. Tänne tulo katkaisi sen ja sain uutta voimaa elämääni. Huomasin että olen hyvä ryhmissä ja muissakin jutuissa." Nainen, 31

Tehtävämme Turun Nuorisotakuutalolla on auttaa ja tukea sinua 15-29-vuotias nuori. Meiltä saat juttuseuraa sekä tukea arjenhallintaan, koulutukseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Mietitään yhdessä, mitä seuraavaksi tehdään!

Voit viettää aikaa ja tavata uusia ihmisiä kohtaamispaikka Kuplassa, osallistua kuntouttavaan työtoimintaan usealla eri pajalla tai hakeutua yksilölliseen NUOTTI-valmennukseen. Etsivien nuorisotyöntekijöiden kanssa voit rauhassa mietiskellä mitä tarvitset - asumista, koulutusta tai työtä. Etsivät nuorisotyöntekijät tukevat sinua oikeiden palveluiden löytämisessä. Nuorisotakuutalon etsivät nuorisotyöntekijät tulevat mielellään tapaamaan sinua myös talon ulkopuolelle, vaikka sinulle valmiiksi tuttuun paikkaan.

MITÄ & MISSÄ? 

Turun Nuorisotakuutalo kattaa Turun Valo-Valmennusyhdistyksen palvelut, jotka on suunnattu alle 30-vuotiaille.

Yhteystiedot:
Timo Kuismanen 040 667 1618 timo.kuismanen@valo-valmennus.fi

Maxine Mattsson 040 671 4211
maxine.mattsson@valo-valmennus.fi

Löydät meidät osoitteesta Ratapihankatu 53 C, 3. kerros.

Humalistonkatu 7B

SYKSYN 2021 OHJELMA

AVOIN KOHTAAMISPAIKKA KUPLA:
Yhdessäoloa, ohjattua toimintaa, retkiä ja tutustumiskäyntejä. 

TIISTAI:

klo 8.30-10.00 | Etsivien aamupala Humalistonkadulla
klo 14.00-16.00 | Kupla avoinna Ratapihankadulla (ja Discordissa)
TORSTAI:
klo 13-16  |  Kupla avoinna Humalistonkadulla. Yhdessäoloa ja ohjattua podcast-toimintaa.Turun Nuorisotakuutalo somessa:


Ota yhteyttä!

Koko henkilökuntamme yhteystiedot löydät täältä.