Turun Nuorisotakuutalo Kupla

"Ennen tänne tuloa olin vuoden verran hyvin masentunut, yksinäinen, välillä tuntu kuin etten olisi elossa edes. Tänne tulo katkaisi sen ja sain uutta voimaa elämääni. Huomasin että olen hyvä ryhmissä ja muissakin jutuissa."

Tehtävämme Turun Nuorisotakuutalolla on auttaa ja tukea sinua 15-29-vuotias nuori. Meiltä saat juttuseuraa sekä tukea hyvinvointiin, arkeen, koulutukseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Mietitään yhdessä, mitä seuraavaksi tehdään!

Voit viettää aikaa ja tavata uusia ihmisiä kohtaamispaikka Kuplassa, osallistua etänä toteutettavaan hyvinvointia edistävään toimintaan sekä tulla mukaan erilaisille retkille ja teemapajoille. Etsivien nuorisotyöntekijöiden kanssa voit rauhassa mietiskellä mitä tarvitset ja etsivät nuorisotyöntekijät tukevat sinua oikeiden palveluiden löytämisessä. Etsivät nuorisotyöntekijät tulevat mielellään tapaamaan sinua myös talon ulkopuolelle ja voivat kulkea rinnallasi tarvitsemiisi palveluihin.

Suunnittelemme toimintaa yhdessä nuorten kanssa ja ohjaajamme kuulevat mielellään juuri sinun toiveesi!

Turun Nuorisotakuutalon toiminta on osa Valo-Valmennusyhdistyksen toimintaa. Näin voimme madaltaa kynnystä muihin palveluihin siirtymisessä. Valo-Valmennusyhdistyksellä on Turussa tarjolla kuntouttavaa työtoimintaa, tuettua asumista, ryhmäavokuntoutusta sekä laaja valikoima Kelan ammatillisen kuntoutuksen palveluita (ammatillinen kuntoutusselvitys AKSE, työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus TEAK ja NUOTTI-valmennus). Lisäksi teemme aktiivista verkostotyötä, jolloin löydämme yhdessä sinulle tarvitsemasi palvelut.
MITÄ & MISSÄ? 

Turun Nuorisotakuutalo Kupla kattaa Turun Valo-Valmennusyhdistyksen matalan kynnyksen palvelut, jotka on suunnattu alle 30-vuotiaille. Kaikki toiminta on nuorelle ilmaista.

 

Vieressä olevan viikko-ohjelman lisäksi tarjolla on erilaisia retkiä, työpajoja ja tutustumiskäyntejä. Näistä tiedotamme Instagramissa osoitteessa

https://www.instagram.com/nuorisotakuutalo_turku/


ETSIVÄ NUORISOTYÖ

Etsivät ovat pääosin tavoitettavissa arkisin klo 8-16. Tarjolla on mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen ja tukeen. Etsivät auttavat nuoria rakentamaan oman näköistä elämää - olosuhteita, joihin voi olla itse tyytyväinen ja joiden avulla voi jatkaa luottavaisin mielin eteenpäin.

Toimintaa rahoittavat Aluehallintovirasto ja Turun kaupunki.AVOIN KOHTAAMISPAIKKA KUPLA
Yhdessäoloa, ohjattua toimintaa, retkiä, luovia kokeiluja sekä tutustumiskäyntejä.

Tukea livenä, verkossa ja hybridinä (samanaikaisesti etänä ja paikanpäällä). Kysy ohjaajilta lisää verkkotoiminnasta tai liity Discod-kanavallemme (https://bit.ly/3CMKFw2)

Livenä toteutettavaa toimintaa kehitetään osana AVI:n rahoittamaa Mitä kuuluu? -hanketta.


Digitaalista tukea kehitetään osana Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa Digisosku-hanketta, jossa osatoteuttajana toimii Turun ammattikorkeakoulu.


YHTEYSTIEDOT


Ohjaaja, ryhmätoiminta:

Anu Siirtola 040 195 3881 anu.siirtola@valo-valmennus.fi


Ohjaaja, Etsivä nuorisotyö

Timo Kuismanen 040 667 1618

timo.kuismanen@valo-valmennus.fiLöydät meidät osoitteesta Ratapihankatu 53 C, 3. ja 4. kerros sekä Humalistonkatu 7B

SYKSYN 2023 OHJELMA


MAANANTAI

klo 8–16 | Etsivät tavoitettavissa. Sovi aika!


TIISTAI

klo 8–16 | Etsivät tavoitettavissa. Sovi aika!

 
klo 9.00–10.30 | Avoin aamupala 

@Pastell, Humalistonkatu 7b


klo 13.00–15.00 | Avoin toiminta

@ Valo-Valmennusyhdistys Ratapihankatu 53 C, 3. kerros

Joka kuun ensimmäinen tiistai järjestetään Luova Kupla klo 13-16, johon voit tulla tekemään omia projektejasi. Ohjaajilta ja muilta kävijöiltä saat halutessasi palautetta.


KESKIVIIKKO

klo 8–16 | Etsivät tavoitettavissa. Sovi aika!


TORSTAI

klo 8–16 | Etsivät tavoitettavissa. Sovi aika!

 
klo 13–16  |  Avoin toiminta ja retket

@Pastell, Humalistonkatu 7b tai vaihtuva

Tarkista ohjelma retkien varalta Instagramista https://www.instagram.com/nuorisotakuutalo_turku/


PERJANTAI

klo 8–16 | Etsivät tavoitettavissa. Sovi aika!


Turun Nuorisotakuutalo somessa:


https://www.instagram.com/nuorisotakuutalo_turku/

Ota yhteyttä!

Koko henkilökuntamme yhteystiedot löydät täältä.